Programma 2013

Het inmiddels traditionele concert voor de Stichting ALS* Nederland wordt vrijdag 24 mei voor de 6e keer in Gorinchem gehouden. Dit keer in Theater Peeriscoop is het klassiekeconcert gecombineerd met een kunstveiling.
Diverse werken van Stanley, Bach, Satie, Bateman, Romberg, Doppler en Demare,  zullen ten gehore worden gebracht. Uitvoerende musici zijn; Hetty van der Plaat, dwarsfluit, Joke Bot, piano, Teus den Breejen, piano en Wil Funk, dwarsfluit.

Aanvang 20 uur van het concert in Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B, 4201 GA Gorinchem. De Toegang is € 10,- en de zaal is open vanaf 19 uur voor het bekijken van kunstwerken die na afloop van het concert geveild worden. Hans van Mourik zorgt weer voor de vrolijke noot. De opbrengst van de gehele avond is  t.b.v. Stichting ALS. Meer informatie leest men op http://www.fight-4-life.nl/

.

    

Programma onder voorbehoud.

*) ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/zenuw-ziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is.